Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV moet serieus vrezen: Arsenal meldt zich voor uitblinker Xavi Simons

Laatste update:

Simons heeft een clausule in zijn contract staan die maakt dat Paris Saint-Germain hem in 2023 en 2024 voor twaalf miljoen euro kan terugkopen. Zelf heeft hij echter al meermaals aangegeven zich goed te voelen bij PSV, al bestaat er nog onzekerheid over zijn nabije toekomst. Bekend is dat PSV de beruchte clausule uit zijn contract wil laten verwijderen, zo heeft algemeen directeur Marcel Brands meermaals aangegeven. Daar zou dan een andere clausule voor in de plaats komen.

Meer: Clubicoon geeft PSV advies voor transferzomer: ‘Ik zou met hem niet doorgaan’

Het is niet bekend hoe serieus de interesse van Arsenal exact is, maar vast staat dat de Oranje-international in de nadrukkelijke belangstelling staat. Bij PSV zijn ze nog steeds in de veronderstelling dat Simons komend seizoen in het Philips Stadion speelt. Mocht de kleine dribbelaar niet terug willen naar PSG, kan PSV vragen wat het wil. Het Eindhovens Dagblad houdt in dat geval rekening met een recordtransfer van minimaal vijftig miljoen euro.

Vorige week werd bekend dat Simons is overgestapt naar makelaarskantoor Doubled, waar hij vertegenwoordigd wordt door zijn nieuwe zaakwaarnemer Darren Dein. De belangenbehartiger werkt met PSV aan een clausule waarbij Simons een percentage van zijn eigen transfersom zal krijgen bij zijn vertrek uit Eindhoven. De twintigjarige Oranje-klant kwam in de zomer van 2022 over van PSG en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot sterspeler van de club.

Simons werd samen met Anastasios Douvikas topscorer van de Eredivisie met negentien treffers en liet bovendien acht assists noteren. Bondscoach Ronald Koeman nam hem maandag op in de definitieve selectie voor de finaleronde van de Nations League. Simons werd onlangs onbedoeld hoofdrolspeler rond het vertrek van Ruud van Nistelrooij, daar zijn naam werd genoemd als een van de spelers die naar de directie zou zijn gestapt. Na het vertrek van de hoofdtrainer liet hij zich echter horen en sprak hij openlijk zijn dank uit.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
1
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
2
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
15
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties