Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV slaat belangrijke slag en bindt middenvelder tot medio 2028

Laatste update:

Saibari, die er financieel vermoedelijk flink op vooruit gaat bij PSV, kan steeds vaker rekenen op een basisplaats onder Peter Bosz. De rechtspoot, sinds kort international van Marokko, speelt sinds 2020 voor de Brabantse club. Destijds werd Saibari voor een 'prikje' opgepikt bij KRC Genk volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Inmiddels schat Transfermarkt zijn huidige marktwaarde in op zo'n 2,3 miljoen euro, al lijkt PSV de middenvelder annex buitenspeler hoger in te schatten. Saibari staat inmiddels op 40 officiële wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 4 assists.

PSV is zeer tevreden over de ontwikkeling van Saibari, zo schrijft Elfrink. "Het talent had net als Johan Bakayoko een behoorlijke aanloopperiode in de Keuken Kampioen Divisie nodig om zichzelf sportief te ontwikkelen. Over de mentaliteit van Saibari is in Eindhoven geen enkele twijfel: hij gaat vol voor zijn ontwikkeling en geldt als een topsporter pur sang. De middenvelder is zeer ambitieus en naar buiten toe heel bescheiden over zijn prestaties."

Babadi
Een nieuwe deal met Babadi lijkt een stuk complexer te worden voor technisch directeur Earnest Stewart, die er alles aan doet om de achttienjarige middenvelder binnenboord te houden. Het contract van de Nijmegenaar loopt volgende zomer af en volgende week gaan beide partijen weer in gesprek. Babadi kan net als Saibari tekenen tot medio 2028, maar zou inzetten op een aanzienlijk hoger salaris dan PSV hem wil bieden. De rechtspoot wil graag bij PSV blijven en heeft een tegenvoorstel gedaan. In het buitenland kan Babadi een stuk meer verdienen dan bij PSV, weet Elfrink. "Het verschil zou volgens een bron over vijf jaar gemeten in totaal geen miljoenen belopen, maar nog wel behoorlijk zijn." Omdat PSV in Babadi een speler met veel toekomstige waarde ziet, is de club naarstig op zoek naar een goede oplossing.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Gaat Ismael Saibari PSV in de toekomst veel geld opleveren?

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
13
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
48
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties