Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV veegt bod Atlético Madrid van twee miljoen euro resoluut van tafel

Laatste update:

Rik Elfrink schrijft in het Eindhovens Dagblad dat PSV veel meer geld wenst te ontvangen voor de 31-jarige sluitpost. Naar verluidt laat de club Benítez niet naar de Spaanse hoofdstad vertrekken voor minder dan acht tot tien miljoen euro.

In het Philips Stadion heeft Benítez niet de garantie komend seizoen als eerste doelman onder de lat te staan, al wil PSV de keeper ook niet zomaar kwijt. Daarnaast is het ook nog niet zeker dat Benítez bij Atlético Madrid wel eerste doelman zou worden, want daar staat Jan Oblak nog altijd onder contract.

De onderhandelingen met de Madrilenen lopen overigens niet per definitie stuk. Er zijn verschillende constructies denkbaar waarmee Benítez alsnog de overstap zou kunnen maken.

Elfrink schrijft onder meer over een som tekengeld die Benítez tegoed heeft van PSV. Mocht hij afzien van dat tekengeld, dan kunnen de Eindhovenaren eventueel akkoord gaan met een lagere transfersom.

PSV nam Benítez in de zomer van 2022 transfervrij over van OGC Nice. Sindsdien keepte de enkelvoudig Argentijns international 88 officiële duels namens de Brabantse topclub, waarin hij 88 keer moest vissen. 33 keer hield Benítez zijn doel schoon. Over een jaar loopt zijn contract af in Eindhoven.

Eerder maakte Elfrink bekend dat een contractverlenging van Benítez bij PSV vooralsnog niet aan de orde is. Zijn huidige arbeidsovereenkomst met PSV loopt nog tot medio 2025 en als er geen verlenging volgt, kan hij volgend jaar transfervrij weg.

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
3
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
27
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties