Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV wil Jerdy Schouten niet kwijt en zet in op gigantische transfersom

Laatste update:

PSV wil de huid deze zomer zo duur mogelijk verkopen wat betreft Schouten, schrijft Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. "Een prijs van 40 of 50 miljoen euro ligt dan misschien wel aan de onderkant van de verwachtingen."

Op dit moment is Hirving Lozano nog altijd de uitgaande recordtransfer van PSV met zijn overgang naar Napoli voor 45 miljoen euro in de zomer van 2019. Indien de Eindhovenaren daadwerkelijk vasthouden aan de gigantische transfersom voor de 27-jarige Schouten, dan kunnen volgens Elfrink 'pakweg tien of twaalf clubs' hem misschien betalen. De journalist refereert aan enkele grote clubs uit Engeland en Spanje en de topclubs in Duitsland, Frankrijk en Italië.

Elfrink noemt het op dit moment nog aannemelijker dat PSV gaat proberen om Schouten met een verbeterde contractaanbieding langer vast te leggen in het Philips Stadion. Daar zal mogelijk ver in augustus of begin september met de Oranje-international over gesproken worden.

PSV wens Schouten tijdens de huidige transferwindow simpelweg niet kwijt te raken en gaat het liefst niet eens met geïnteresseerde clubs in gesprek. "Voor pakweg 25 miljoen mag Schouten echt niet weg en dat is al een bedrag wat niet zoveel clubs voor een speler van zijn positie betalen", aldus Elfrink.

De rechtspoot maakte in de zomer van 2023 voor 15 miljoen euro de overstap van Bologna naar PSV en groeide in de ploeg van trainer Peter Bosz direct uit tot een van de grote steunpilaren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties