Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raad van Commissarissen weigert op te stappen bij Ajax

Laatste update:

De RvC is verantwoordelijk voor de benoeming van de directie. Eringa was dan ook betrokken bij het aanstellen van de zondag ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat, die de club in totale chaos heeft achtergelaten. De supporters van Ajax riepen zondag tijdens de desastreus verlopen Klassieker tegen Feyenoord (0-3 achterstand bij staking) massaal om het vertrek van de RvC.

Eringa weigert daar gehoor aan te geven. "'In de chaotische fase waarin we zitten is het belangrijk dat er bestuurlijke rust is en continuïteit. Wat los je op met het wegsturen van de RvC? Wij hebben de overtuiging belangrijk te kunnen zijn. Voor ons is het nu hard werken om deze moeilijke periode door te komen en de sportieve prestaties op het veld te waarborgen."

Eringa, die in het verleden actief was als bestuurder van meerdere ziekenhuizen, de NS, Transdev, de politie en ProRail, gelooft dat hij Ajax door de moeilijke periode kan loodsen. "Het is nu wel even crisis. De sportieve prestaties staan ver af van wat je van Ajax mag verwachten. Daar komt bij dat je met het afscheid van de technisch directeur in een bestuurlijk lastige situatie komt. Net als vorig jaar, toen Marc Overmars vertrok, zij het om heel andere redenen."

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
7
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
20
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
44
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties