Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rafael van der Vaart: 'Hij is onze grote ster. Hij is onze allerbeste speler nu'

Laatste update:

"Hij is onze grote ster", zegt Van der Vaart wanneer hij kijkt naar beelden uit de eerste helft. "Hij is onze allerbeste speler op dit moment. Hij is overal bij betrokken. Wat ik overigens wel vind, en misschien zeg ik wel iets geks, maar ik vond het geen penalty voor Nederland. Die keeper raakt de bal namelijk nog even." De opgekomen rechtsback werd neergehaald door doelman Gavin Bazunu en versierde zo een strafschop, waaruit Gakpo de 1-1 aantekende.

"Het is echt ongelooflijk", vervolgt Van der Vaart. "Ik vind het gewoon bijna een wonder worden. Hij heeft zeven assists gegeven in de laatste zeven wedstrijden, maar het hadden er nog meer kunnen zijn. Hij is constant onderweg. Het is echt een geweldenaar. Zijn aannames zijn ook goed, want die waren vroeger ook wel anders. Hij is gewoon de ideale back."

Ook bij de tweede Nederlandse treffer speelde Dumfries een cruciale rol. Met het hoofd legde hij de bal terug op Weghorst, die van dichtbij de 1-2 maakte. Pierre van Hooijdonk is ook lovend over de rol van de voor Daley Blind ingevallen Weghorst. "Ik vind de goal echt fantastisch. Dan ben je gewoon een echte nummer 9. Wéér staat Dumfries aan de basis. Weghorst gokte precies goed waar de bal zou komen. Echt geweldig gewoon."

UEFA European Championship Qualifiers
Ierland
1 - 2
Nederland

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
13
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
48
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties