Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rashford verbaast zich over stats in EAFC en FIFA: '41?! Ben ik zo slecht?!'

Laatste update:

Rashford werd op het officiële YouTube-kanaal van de Premier League gevraagd om zijn verdedigende kwaliteiten in FIFA 23 te raden. De spits van Manchester United was optimistisch door 68 te gokken, waarna hij te horen kreeg dat het 41 was. "41?! Ben ik zo slecht?!", luidde zijn reactie. Toen hij een poging waagde om zijn verdedigende kwaliteiten in het videospel van EA FC 24 te raden, kwam zijn voorspelling precies goed uit: "42, ik ben hier echt door geschokt, daar kan ik niet over liegen."

Rashford was iets blijer met de waardes van zijn andere statistieken. Zo wordt zijn snelheid op 90 geschat. "Ik denk dat ik waarschijnlijk de snelste van de hele selectie ben." Ook kreeg hij opwaarderingen voor schieten, zijn fysiek, passing en dribbels. Rashford is er in het algemeen ook op vooruitgegaan. Waar hij het in FIFA 23 moest doen met een rating van 83, is hij in EAFC omhooggegaan naar 85.

Rashford was de afgelopen jaargang bij United goed voor 30 goals en 11 assists in 56 officiële duels. Zijn eerste treffer van dit seizoen maakte hij onlangs tijdens de 3-1 nederlaag van the Red Devils tegen Arsenal. Aanstaande zaterdag krijgt hij de kans om na lange tijd weer eens op Old Trafford te scoren. De ploeg van manager Erik ten Hag krijgt dan Brighton & Hove Albion op bezoek.

Meer nieuws

Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
0
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
5
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
10
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
7
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
6
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties