Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid heeft genoeg gezien en laat Eden Hazard deze maand vertrekken

Laatste update:

Hazard kwam in de zomer van 2019 over van Chelsea, maar een succes is zijn avontuur bij de Koninklijke allerminst gebleken. De voormalig Speler van het Jaar in de Premier League kwakkelde sinds zijn komst naar Madrid zeer regelmatig met blessures, waardoor een vaste basisplaats er vrijwel nooit in zat. De Waal kwam 76 keer in actie voor de club en was daarin goed voor 7 treffers en 12 assists.

Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldt dat Hazard zich nu gaat buigen over zijn toekomst. Zo is het mogelijk dat Hazard een nieuwe club vindt, al bestaat er ook de optie voor hem om met pensioen te gaan. De eens zo lenige vleugelspeler kampte mede door zijn blessures met overgewicht en staat ook niet bekend als trainingsbeest. Wat de toekomst gaat uitwijzen, is nu dus nog onbekend. Wel is duidelijk dat Real Madrid flink was salariskosten bespaart. Naar verluidt verdiende Hazard een kleine vijf ton per week in het Santiago Bernabéu.

In zijn statement bedankt Real Hazard voor de bewezen diensten. De aanvaller maakte deel uit van de selectie die onder meer eenmaal de Champions League won en twee Spaanse landstitels. De bijdrage van Hazard in het winnen van die prijzen bleef echter beperkt. Hazard kampte uiteindelijk met negentien verschillende blessures in Madrid. De 126-voudig international liet na de gewonnen Copa del Rey-finale tegen Osasuna (2-1) tegenover Cadena COPE nog weten zijn contract uit te willen dienen. "Ik wil spelen, maar ik weet dat dat moeilijk is. Ik moet hard werken en hoop dan meer te spelen."

Meer nieuws

Mats Hummels haalt op X uit richting Engeland en vergaart 120 duizend likes
2
Vitesse-trainer Sturing heeft na degradatie heldere boodschap voor eigen spelers
3
Hélène Hendriks brengt bij Vandaag Inside slecht nieuws voor Robin van Persie
13
Dit is hoe Sven Mislintat al zijn 13 aankopen bij Ajax vorige zomer omschreef
2
Hoe gaat het nu met? 10 voormalig transfertargets van Ajax
9
Serieuze problemen voor Feyenoord: 'De club wordt de stad uitgejaagd'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties