Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid identificeert plan B: Nederlanders van succestrainer beroven

Laatste update:

Ancelotti's contract loopt komende zomer af en de Italiaan wordt zo goed als zeker bondscoach van Brazilië. Alonso lijkt zijn gedoodverfde opvolger. De oud-middenvelder is sinds oktober 2022 trainer van Bayer Leverkusen, waar hij in iets meer dan een seizoen hoge ogen gooide. Hij staat momenteel tweede in de Bundesliga, won 52 procent van al zijn wedstrijden en bereikte de halve finale van de Europa League. Dat is ook de beleidsbepalers bij Real opgevallen.

BILD meldde eind juni al dat Alonso op poleposition lag om Ancelotti op te volgen. Cadena SER weet dat dat nog altijd het geval is. Mocht Alonso niet haalbaar blijken, komt De Zerbi in beeld. De manager van Brighton & Hove Albion - waar Joël Veltman, Bart Verbruggen en Jan Paul van Hecke onder contract staan - behaalde voor het eerst in de clubgeschiedenis Europees voetbal en staat momenteel ook weer derde in de Premier League.

Alonso en De Zerbi liggen beiden nog drie jaar vast bij hun clubs. Real zal dus met een afkoopsom over de brug moeten komen. Ancelotti reageerde zondag nog op de links met Alonso, die hij in het verleden als speler onder zijn hoede had. "Hij heeft enorm veel verstand van voetbal, hij heeft de gave om het spel te lezen. Ik denk dat - en dit geldt voor Raúl, Álvaro Arbeloa en Xabi Alonso - hun grootste wens is om Real Madrid ooit te trainen. Dat gun ik ze omdat ik stuk voor stuk van ze houd. Laten we hopen dat ze op een dag Real Madrid kunnen coachen."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties