Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid wil Man United aftroeven en gaat gas geven in strijd om Harry Kane

Laatste update:

De Engelse sportwebsite meldt zaterdag dat belangrijke personen binnen Real afgelopen donderdag een gesprek hebben gehad. Dat ging over de wederopbouw van de club, zowel aankomende zomer als daarna. Onder meer president Florentino Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez waren daarbij aanwezig, net als Ancelotti.

Bronnen hebben The Athletic vervolgens gemeld dat Ancelotti gevraagd heeft om Kane komende zomer te halen. De directie gaf aan dat te gaan proberen om dat voor elkaar te krijgen, al werd er wel benadrukt dat het moeilijk kan gaan worden. Tottenham wil Kane namelijk niet per se verkopen, waardoor er een flink prijskaartje aan de Engelsman zal hangen. Daarnaast is bekend dat ook Manchester United geïnteresseerd is in Kane.

Eerder op zaterdag kreeg Ancelotti op een persconferentie nog vragen over Kane. "Harry Kane is een topspeler, maar we moeten Tottenham respecteren. Hij is een speler van Tottenham", reageerde de oefenmeester. "Maar ik kan je garanderen dat Real Madrid volgend seizoen opnieuw een uitstekend team zal hebben." Of de interesse in Kane iets zegt over een eventueel vertrek van Karim Benzema, is overigens niet bekend. De Franse spits werd eerder deze week hevig gelinkt aan een overstap naar de Saudi-Arabische competitie, maar even later meldde Marca dat Benzema juist bij Real blijft.

Bij welke club speelt Harry Kane volgend seizoen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Coppa Italia: Lazio - Juventus
0
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Chelsea
1
KKD Elftal van de Week: Basisdebutant van De Graafschap krijgt beloning
1
Liverpool legt eerste contact met Arne Slot, maar Feyenoord weet van niets
109
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
Thiago Silva weet definitief voor welke club hij Chelsea gaat inruilen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties