Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Restaurantketen Domino's gaat viraal met grap over doelpuntendroogte Chelsea

Laatste update:

Chelsea kent momenteel de slechtste seizoenstart sinds 1978. The Blues wisten uit de eerste zes competitieduels pas vijf punten te pakken en staan daarmee op een uiterst teleurstellende veertiende plaats in de Premier League. Chelsea kocht deze zomer voor meer dan 450 (!) miljoen aan nieuwe spelers, maar een geoliede machine heeft manager Mauricio Pochettino er dus nog niet van weten te maken.

Zondag stelden de Londenaren andermaal teleur. Op het eigen Stamford Bridge werd met 0-1 verloren van Aston Villa. Het was de derde competitiewedstrijd op rij dat Chelsea het net niet wist te vinden. De doelpuntendroogte en slechte prestaties zijn voor Domino's reden om de gevallen topclub op de hak te nemen. "We hebben ongeveer 852.609 pizza's bezorgd sinds Chelsea voor het laatst wist te scoren", schreef de restaurantketen op X, voorheen Twitter. De post is inmiddels al meer dan 5 miljoen keer gelezen.

Premier League
Chelsea
0 - 1
Aston Villa

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
8
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
19
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties