Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roemeense fans vernederen Kosovo met spandoek: duel onmiddellijk gestaakt

Laatste update:

Op 17 februari 2008 riep Kosovo zich eenzijdig onafhankelijk van Servië, maar de Serviërs erkennen de afscheiding nog altijd niet en zien Kosovo als een provincie. De afsplitsing wordt door 99 van de 193 leden van de Verenigde Naties erkend; onder meer door Nederland. Ook de UEFA erkent Kosovo als onafhankelijk land dat zelf mag spelen om een plek op het EK.

Emanuel Rosu, een Roemeense journalist, meldt dat de spelers van Kosovo cynisch applaudisserend het veld verlieten. Verder is bekend dat de voorzitter van de Roemeense voetbalbond, Razvan Burleanu, de kleedkamer van de Roemenen is binnengestapt om het gesprek aan te gaan. Bovendien grepen de lokale politie in Boekarest en de beveiligers in bij het Roemeense publiek op de tribune.

UEFA European Championship Qualifiers
Roemenië
2 - 0
Kosovo

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties