Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano draait 180 graden: 'eerste aanwinst Chelsea' gaat plotseling naar PSG

Laatste update:

Dit weekend werd door diverse media in Portugal én Romano gemeld dat Ugarte, een 22-jarige controleur van Sporting Portugal, voor tenminste zestig miljoen euro naar Chelsea zou gaan. De Uruguayaan zou in West-Londen de eerste zomeraanwinst worden voor Mauricio Pochettino. Daar is Romano nu op teruggekomen. De Italiaanse transfermarktexpert schrijft maandag dat Chelsea uit de race is gestapt omdat het niet aan de financiële eisen van Sporting en Ugarte wilde voldoen.

PSG heeft daar geen enkele moeite mee. De Parijzenaars gaan de gelimiteerde afkoopsom in het contract van Ugarte, die zestig miljoen euro bedraagt, zonder problemen aftikken en zijn ook bereid om de middenvelder een mooi contract voor te schotelen. De talentvolle Uruguayaan werd de afgelopen twee seizoenen als een van de beste verdedigende middenvelders van de Portugese competitie gezien en kwam in die jaren tot 56 wedstrijden voor Sporting, waarin hij vooral opviel door zijn tomeloze inzet en aantal balheroveringen.

Chelsea schakelt door
Ondertussen heeft Chelsea alweer een nieuw doelwit op het oog om het middenveld te versterken. The Blues zien in Moisés Caicedo, de verdedigende middenvelder van Brighton & Hove Albion, een speler die aan de selectie toegevoegd moet worden. De Ecuadoriaan is 21 jaar oud, moet volgens het gerenommeerde Transfermarkt ook zo'n zestig miljoen euro gaan kosten en kwam dit seizoen in 37 Premier League-wedstrijden in actie voor the Seagulls.

Meer nieuws

Éder Militão overtreedt regel bij invalbeurt en moet direct terug naar zijlijn
3
Arsenal door uitschakeling in CL niet naar WK voor clubteams; vervanger bekend
23
Real Madrid verslaat Man City na strafschoppen en staat in halve finale CL
270
Mazraoui maakt grote indruk tegen Arsenal en bekroont dat met actie in minuut 63
14
Bayern München ten koste van zwak Arsenal naar halve finale Champions League
121
Marco van Basten trekt spijkerharde conclusies over Matthijs de Ligt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties