Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ronald Koeman deelt hoeveel procent kans Nederlands elftal maakt tegen Engeland

Laatste update:

De ongeplande vliegreis heeft de voorbereiding op het duel met the Three Lions wat Koeman betreft niet verstoord. "Het bleek geen probleem te zijn, we hebben goed kunnen uitrusten", vertelt de keuzeheer.

"Het vliegtuig heeft ons in dertig minuten hier (Dortmund, red.) gebracht en we waren op tijd in het hotel. Hier kunnen we vannacht goed uitrusten en dan zijn er morgen geen problemen meer", aldus Koeman, die vervolgens aangeeft over alle 26 selectiespelers te kunnen beschikken woensdagavond.

De bondscoach acht het Nederlands elftal verre van kansloos in de halve eindstrijd met Engeland. "We weten dat de verschillen tussen alle landen klein zijn, ook morgen (woensdag, red.) weer. Ik geef beide ploegen vijftig procent kans", verwacht hij een evenwichtig treffen.

"We moeten goed spelen. We zullen een perfecte wedstrijd op de mat moeten leggen om van ze (Engeland, red.) te winnen", benadrukt Koeman, die ook wordt gevraagd naar de tactiek van de opponent.

"Het kan zijn dat ze met vier verdedigers spelen, maar het kunnen er ook vijf zijn", is hij terughoudend in zijn analyse. "We zijn op beide systemen voorbereid. We weten dat ze heel veel individuele kwaliteiten hebben, maar beide teams zijn erg sterk."

Nederland en Engeland treffen elkaar woensdagavond in het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund. Het treffen wordt afgetrapt om 21:00 uur en staat onder leiding van Duitse arbiter Felix Zwayer.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
6
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties