Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman gaat direct in op klaagzang Weghorst over reserverol

Laatste update:

Weghorst begon tegen de Grieken nog in de basis en luisterde het vertrouwen op met een treffer. Daarom kwam zijn reserverol tegen Ierland als een verrassing, zo vertelde hij zondag aan de NOS. "Ik snapte niet dat ik niet speelde. 'Boos' is niet het goede woord. Je doet het uiteindelijk als team en als elftal. Ik hoorde het vanochtend en ik was verrast ja", aldus de centrumspits van TSG Hoffenheim.

Koeman werd even later geconfronteerd met Weghorsts uitspraken. "Ik begrijp het en het is denk ik een hele goede instelling", sprak de bondscoach. "Maar ik heb hem gezegd waarom en we hadden hem wel nodig. Je maakt een keuze op basis wat je ziet en hoe je denkt hen pijn te kunnen doen. We hadden twee grote momenten (waaronder de goal tegen Griekenland, red.) en dan heb je mazzel dat hij ze maakt."

Koeman onderstreept tot slot 'superblij' te zijn met Weghorst. "Het is te prijzen hoe hij erin staat en wat hij doet voor het elftal." De 31-jarige Weghorst was tegen Griekenland en Ierland goed voor zijn zesde en zevende interlandtreffer. Sinds 2018 kwam de Achterhoeker tot 25 officiële optredens in Oranje, waarvan het leeuwendeel in de afgelopen drie jaar plaatsvond.

UEFA European Championship Qualifiers
Ierland
1 - 2
Nederland
Verdient Wout Weghorst een basisplaats in Oranje?

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
7
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties