Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman is 'verrast' op training Oranje: 'Hij liep ineens naar binnen'

Laatste update:

Mark Flekken krijgt andermaal de voorkeur onder de lat bij Oranje. Koeman stelt met De Ligt, Virgil van Dijk en Nathan Aké drie centrale verdedigers op, terwijl Denzel Dumfries en Daley Blind in het 3-4-3-systeem als wingbacks fungeren. Frenkie de Jong en Wieffer zijn de controleurs op het middenveld. Xavi Simons, Donyell Malen en Cody Gakpo zijn de voorste pionnen.

"Malen speelt in plaats van Weghorst, omdat de Ieren centraal achterin groot en sterk zijn", vertelt de bondscoach voorafgaand aan de wedstrijd voor de camera van de NOS. "Daarom willen we met een ander soort spits spelen en willen we meer diepte creëren in ons spel. Donyell is een ander type dan Wout. We willen ze vastzetten zodra de backs de bal krijgen. Er komen momenten waar wij ons voordeel uit kunnen halen."

"Wieffer krijgt de voorkeur boven De Roon, omdat we denken dat Frenkie in deze wedstrijd iemand naast zich nodig heeft die meer vooruit speelt. Maar op die positie ligt het allemaal heel dicht bij elkaar, dus daar had ook iemand anders kunnen spelen. Mats kan dit prima invullen", aldus Koeman, die aangeeft verrast te zijn door de afwezigheid van de geblesseerde Geertruida. We wisten vanaf het eerste moment dat Luts niet fit was, maar ik had verder niets vernomen na de wedstrijd tegen Griekenland. Daarna was ik op de training dus verrast dat hij ineens naar binnen ging."

UEFA European Championship Qualifiers
Ierland
1 - 2
Nederland

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties