Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Niet Memphis Depay, maar Brian Brobbey zou als spits moeten starten bij het Nederlands elftal'

Laatste update:

"Ik heb geen betere Memphis gezien dan als hij linksbuiten speelt", ventileert Yamali zijn mening in het voetbalpraatprogramma van ESPN. "Memphis zou sowieso niet mijn spits zijn. Ik zou hem altijd op links zetten."

Yamali brengt in herinnering dat Memphis in de oefenwedstrijd tegen Canada (4-0 winst) vanaf links speelde. "Daar vind ik hem goed. De manier waarop Memphis nu gebruikt wordt, zorgt voor een bepaalde irritatie en teleurstelling."

Brian Brobbey werd tegen Canada als diepste spits gebruikt en volgens Yamali kan het geen kwaad om de aanvaller van Ajax op het EK ook die rol te geven. "Ik zou het nog een keer proberen met Brobbey."

De kans dat Brobbey dinsdagavond start tegen Oostenrijk, is klein. Koeman houdt vertrouwen in Memphis en stelt hem dan ook zo goed als zeker op in het Olympiastadion in Berlijn. De bondscoach kan daarnaast Wout Weghorst, Joshua Zirkzee, Cody Gakpo of Donyell Malen als spits gebruiken.

Koeman


"Ik heb een goed gevoel bij hem", aldus Koeman op de persconferentie van maandag over Memphis. "Ik denk dat hij zeer zeker een speler is die zelfkritisch is. Hij was ook niet tevreden over zijn wedstrijd (tegen Frankrijk, red.). Hij vindt dat het ook beter moet en kan."

"Maar Memphis gaat gewoon spelen. Het is voor mij niet een discussiepunt. Hij speelt, ja. Hij is ook wel een speler die uit het niets... Het is niet voor niets dat hij topscorer wordt van Nederland. Dat heb je ook altijd in je achterhoofd." Memphis staat op 44 goals in Oranje. Alleen Robin van Persie (50) scoorde nog vaker dan de dertigjarige aanvaller.

Memphis Depay is de ideale spits voor Oranje

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
33
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties