Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman velt oordeel over veelbesproken interview van Wout Weghorst

Laatste update:

Toen NOS-verslaggever Arman Avsaroglu de matchwinner na afloop van de wedstrijd vroeg waarom het bij het door de overwinning geplaatste Nederland 'misschien wat moeilijker ging dan gehoopt', reageerde Weghorst geïrriteerd.

"Dat is wat jij belangrijk vindt op dit moment?", counterde de spits, die aangaf dat het volgens hem draaide om de plaatsing van het Nederlands elftal. "Maar jij begint jouw tweede vraag al met 'moeilijke wedstrijd' erin. Ik wil helemaal niet dat dit interview deze kant op gaat."

Koeman laat vanuit het Portugese Faro, waar Oranje dinsdag de kwalificatiecyclus afsluit tegen Gibraltar, weten dat hij Weghorst wat ver vond gaan. "Ik kan me er iets bij voorstellen in zijn positie. Het is iets menselijks. Alleen of het verstandig is, is een andere vraag." Op de vraag of het 'iets minder' had gekund van Weghorst, antwoordt Koeman: "Ja, maar dat zal hij zelf ook wel weten."

Koeman krijgt de vraag of Memphis zijn onbetwiste spits is, daar Weghorst wellicht beter in het systeem van Oranje zou passen. "Nou ja, moeilijk vraag. Memphis is al een hele lange tijd niet fit. Maar Memphis fit en goed, is nog steeds een meerwaarde voor dit elftal. Je moet per wedstrijd een afweging maken, maar dat is niet iets... We hopen dat iedereen fit is, zodat we keuzes, en ook moeilijke keuzes kunnen maken om uiteindelijk tot de beste drie te komen."

Irritatie bij Koeman
Na afloop van de wedstrijd tegen Ierland liet Koeman weten niet blij te zijn met een camera die, volgens de bondscoach, veel te dicht op hem stond. "Ik ga de volgende keer wel aan de andere kant zitten. Dit kan gewoon niet", foeterde de bondscoach.

Met gevoel voor humor vraagt journaliste Noa Vahle dat er in het kleine stadion in Faro wellicht maar een paar honderd fans van beide ploegen zullen zijn, waardoor Koeman ook zonder camera direct naast hem te horen zou moeten zijn. Koeman kan om de vraag lachen. "Daar kan ik moeilijk iets van zeggen en moeilijk iemand anders de schuld van geven. Maar ik denk dat ik me morgen wel redelijk in kan houden."

UEFA European Championship Qualifiers
Gibraltar
0 - 6
Nederland

Meer nieuws

Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV
3
Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
11
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
24
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
58
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
23
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties