Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo gaat rechtsgang doorzetten en eist 19,9 miljoen euro van Juventus

Laatste update:

Nadat het voetbal tussen maart 2020 en juni 2020 ruim honderd dagen stil kwam te liggen, werden de competities hervat voor lege tribunes, waardoor clubs inkomsten misliepen door de afwezigheid van supporters. Voor onder meer Juventus waren de problemen daardoor groot. De club klopte individueel bij spelers aan om salaris in te houden.

Ronaldo, die bij Juventus 31 miljoen euro netto per jaar verdiende, stemde ermee in dat het salaris tijdelijk bevroren werd. Uit uitgelekte documenten is echter gebleken dat Ronaldo nog een slordige 20 miljoen euro tegoed heeft. Na het opvragen van de documenten bij het Openbaar Ministerie in Turijn wil Ronaldo de rechtsgang nu doorzetten.

Juventus voerde in het Covid-tijdperk twee salariswijzigingen door. De eerste, in 2020, had betrekking op de gehele selectie en de technische staf. Bij het tweede initiatief, een jaar later, klopte de club individueel bij spelers aan via hun entourage. Het salaris dat werd ingehouden bij Ronaldo vormt een aanzienlijk bedrag en de Portugees is van mening dat hij daar recht op heeft.

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
7
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
19
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
40
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
17
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
20
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties