Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo maakt bizar doelpunt: verblinde doelman Mendy kon de bal nooit zien

Laatste update:

Al-Nassr begon met twee nederlagen dramatisch aan het seizoen en moest vrijdag winnen van concurrent Al-Ahli om in het spoor te blijven bij koploper Al-Ittihad. Al in de vierde minuut werd Ronaldo door sterploeggenoot Sadio Mané in de diepte gelanceerd. Eerstgenoemde verraste voormalig Chelsea-keeper Mendy met een laag schot in de verre hoek: 1-0.

Net als Al-Nassr deed ook Al-Ahli deze zomer enorme investeringen. Franck Kessié, die van Barcelona overkwam, en de van Manchester City overgenomen Riyad Mahrez maakten een doelpunt, maar het was onvoldoende voor een resultaat. Dat kwam mede door Ronaldo, die in de 52ste minuut voor de 4-2 tekende. De voormalig Real Madrid-ster kapte op zeventien meter van het doel een tegenstander uit en schoot opnieuw met links laag binnen. Even later ontbrandde Ronaldo in woede tegen scheidsrechter Anderson Daronco, toen Al-Nassr geen penalty kreeg na een vermeende handsbal.

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk na vertrek: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
3
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
11
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties