Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud Gullit moet lachen om Ajax: 'Dat kan toch niet?! Dat kan toch niet!'

Laatste update:

"Ik heb nog nooit zoveel bekertjes op het veld gezien sinds dat we de wedstrijden staken als er bekers op het veld komen", begint Gullit. "Elke keer maar weer. Je moet degenen die dat doen niet belonen. Je moet zeggen: 'Als je dat doet, dan verlies je gewoon de wedstrijd met 3-0.' Dan weet je dat je je eigen club benadeelt en dan is het klaar. Dan hoor ik ook nog eens dat Ajax juridische stappen wil ondernemen! Dat kan toch niet?! Dat kan toch niet!", zegt de analist terwijl hij moet lachen.

Khalid Boulahrouz denkt niet dat de supporters van Ajax de wedstrijd doelbewust saboteerden. "Ze hebben het uiteindelijk wel gedaan, maar het was een statement tegen de Raad van Commissarissen en het beleid van Ajax. Als De Klassieker een échte wedstrijd was geweest, hadden ze het misschien niet op deze manier gedaan. Nu is het 0-3. Je ziet aan alles dat de wedstrijd is gespeeld, ze hebben geen schijn van kans, ze worden overrompeld door Feyenoord, alles is al verloren..." Gullit snapt de frustraties van de Ajax-supporters wel. "Maar het gaat erom dat je ze niet moet belonen. Het had wel 0-6 kunnen worden. Die jongens van Ajax zaten er doorheen, nu kunnen ze weer fris beginnen. Dit is bijna een beloning. Dat mag niet. Dat zou niet moeten kunnen."

Dennis te Kloese is eveneens te gast aan tafel. De algemeen en technisch directeur van Feyenoord vindt dat de regel wat betreft het staken bij een bekertje op het veld 'ter discussie' staat. "Je moet de ernst en de aard van de situatie in de gaten houden, vind ik", zegt hij. "Als er een papieren vliegtuigje op het veld komt en je daar het spel voor stillegt, dan moet je daar wel een keer over gaan nadenken of dat de spirit van die regel is. Ik denk dat daar nog wel wat discussie over komt. Ik vond het zó zonde wat er zondag gebeurde. Voor onze jonge jongens, hun ervaring... Ik leef ook echt mee met Arne Slot. Die moet zijn hele plan overboord gooien. We spelen volgende week tegen Atlético Madrid. Ik heb ze zondagavond tegen Real Madrid gezien... Nou, ga er maar aanstaan. We hebben voor dinsdag een oefenwedstrijd moeten afzeggen, waarin we jongens wat minuten hadden willen geven. Die planning en structuur die er nu bij Feyenoord in zit, is een van onze winstpunten. Daar zijn we nu in benadeeld. Er zijn geen winnaars."

Meer nieuws

Perez ziet Ajax-speler 'misplaatst' juichen: 'Is wel heel blij met zichzelf'
1
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties