Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruud van Nistelrooij voelt geen steun en vertrekt per direct bij PSV

Laatste update:

"Ruud van Nistelrooij heeft woensdagochtend bekend gemaakt te vertrekken bij PSV", schrijft de club op de website. "Na verschillende gesprekken over interne zaken die de afgelopen weken werden gevoerd, vond dinsdagavond een gesprek plaats tussen de directie en Van Nistelrooij. Daarin werd besloten de focus op de wedstrijd van aanstaande zondag tegen AZ te houden en na het seizoen verder te praten."

Van Nistelrooij heeft woensdagochtend kenbaar gemaakt dat er in zijn ogen te weinig draagvlak is bij PSV. "Dit legde hij direct daarna ook uit aan de spelersgroep en staf. Aanstaande zondag neemt Fred Rutten, op verzoek van de directie, tijdelijk zijn rol als hoofdtrainer over. PSV betreurt Van Nistelrooij zijn besluit en is dankbaar voor het winnen van de Johan Cruijff Schaal en de TOTO KNVB Beker dit seizoen en hoopt het voetbaljaar af te sluiten met het behalen van de tweede plaats."

De Telegraaf concludeerde in een analyse dat een grondige evaluatie over het functioneren van Van Nistelrooij en de technische staf de hoogste prioriteit heeft voor Earnest Stewart en algemeen directeur Marcel Brands. Een zestal spelers, onder wie aanvoerder Luuk de Jong en topscorer Xavi Simons, zouden hun onvrede over hun trainer tegenover de twee directeuren hebben uitgesproken. Van Nistelrooij trekt daar nu de conclusies voor door per direct op te stappen.

Met de belangrijke laatste competitiewedstrijd tegen AZ in aantocht, probeerde PSV de rust te bewaren binnen de club. Geruchten over de verstoorde verhouding in de technische staf en de onvrede binnen de spelersgroep werden in eerste instantie met klem ontkend. De Eindhovenaren azen nog altijd op het behalen van de tweede plaats in de Eredivisie, waarmee ze zich zouden verzekeren van een ticket voor de derde voorronde van de Champions League.

Aan die rust is nu een einde gekomen met het plotselinge vertrek van Van Nistelrooij. Er zouden serieuze barsten zijn ontstaan in de relatie tussen Van Nistelrooij en zijn assistenten André Ooijer en Fred Rutten. Zo werd er niet meer gecommuniceerd binnen de technische staf en was de rol van Ooijer en Rutten tijdens de trainingen geminimaliseerd. Bronnen rondom Rutten hielden er al rekening mee dat hij zijn taken na dit seizoen zou neerleggen. Van Ooijer was al langer bekend dat hij stopt als assistent.

Snap jij het besluit van Van Nistelrooij?

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties