Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Saibari krijgt schrik van zijn leven in hotel: 'Het ging van links naar rechts'

Laatste update:

Het leek juist zo'n mooi weekend te worden voor Saibari. De 22-jarige middenvelder was voor het eerst opgeroepen voor Marokko en kon zaterdagavond debuteren voor de Leeuwen van de Atlas. Toen sloeg het noodlot toe. "Op een gegeven moment ging het gebouw trillen. Het ging van links naar rechts. Daarna kregen we al snel video's doorgestuurd. Dat waren hartverscheurende beelden", aldus Saibari.

Inmiddels hebben al meer dan 2000 mensen het leven gelaten in Marokko. Saibari wil daarom een oproep doen. "Er zijn verschillende acties. Als je hierop zoekt, komen er al snel drie of vier resultaten. Ik zou het zeker aanraden om een klein beetje te helpen." Het Rode Kruis heeft gironummer 6868 al opengesteld om geld op te halen voor de slachtoffers van de beving.

De voetbalwereld heeft al op grote schaal steun betuigd aan Marokko. De UEFA kondigde al een minuut stilte aan voorafgaand aan iedere interland of clubwedstrijd tot en met 21 september. Ook de KNVB sprak zijn medeleven al uit voor de getroffenen. De interland tussen Marokko en Liberia is tot nader order uitgesteld.

Africa Cup of Nations Qualification
Marokko
3 - 0
Liberia

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties