Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Sancho heeft contact met andere club en gaat Ten Hag snel verlaten'

Laatste update:

De Engelse aanvaller ligt overhoop met manager Erik ten Hag en weigert zijn excuses aan te bieden, waardoor hij niet meer welkom is bij de club. Ten Hag zei dat Sancho niet genoeg trainingsarbeid leverde, waarop de 23-jarige aanvaller hem via social media betichtte van 'het verspreiden van leugens'.

Meer: Einde in zicht voor Ten Hag? ‘Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt’

Sancho gaat naar alle waarschijnlijkheid verhuurd worden komende winter. De Engelse aanvaller wordt begeerd door Edin Terzic, trainer van Borussia Dortmund. De trainer van Dortmund heeft zelfs al contact met de voormalig speler van die Borussen. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Dortmund zijn volgende bestemming wordt.

Volgens de Duitse journalist wil Sancho ergens spelen waar hij kan rekenen op een vaste basisplaats. Dat zou Dortmund kunnen zijn. Plettenberg schrijft dat een overstap naar zijn voormalig werkgever, ondanks de interesse van Terzic, onwaarschijnlijk lijkt, maar ook niet uitgesloten. Dat Sancho United gaat verlaten komende transferperiode, lijkt wel vast te staan.

De reden dat Dortmund niet staat te springen om een terugkeer van Sancho, is het feit dat de discipline van Sancho in zijn eerste periode bij Dortmund intern altijd onderwerp van gesprek was. Hij kwam vaak te laat op trainingen en vloog na wedstrijden vaak meteen uit in zijn privéjet. De Engels international bleef dan twee of drie dagen weg. Maar het grootste probleem, waar Sancho naar verluidt nog steeds mee kampt, is zijn levensstijl. De aanvaller slaapt niet genoeg omdat hij tot in de vroege uurtjes op zijn spelcomputer speelt, zo klinkt het.

Die problemen zouden voor dusdanig veel onrust zorgen binnen de selectie van Dortmund dat het onwaarschijnlijk lijkt dat de club hem een tweede kans gunt. Bovendien is er door de uitgaven van afgelopen zomer amper budget bij BVB om te investeren in nieuwe spelers.

Meer nieuws

Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
90
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
20
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
12
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties