Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schandaal in Rusland: Promes probeert (op beeld) politieagent om te kopen

Laatste update:

Promes kwam naar het politiebureau toen hij hoorde dat zijn vrienden waren aangehouden op verdenking van drugsgebruik. In Rusland geldt een zero-tolerancebeleid voor drugs. Er staan jarenlange celstraffen op bezit en zelfs levenslang op handel daarin. Promes eiste dat zijn vrienden werden vrijgelaten, maar toen dat verzoek niet direct gehonoreerd werd, barstte de voormalig Ajacied in woede uit.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Vervolgens bood Promes de politie zelfs geld in ruil voor de vrijlating van zijn vrienden. De vijftigvoudig Oranje-international maakte daarbij intimiderende handgebaren naar de handhavers. Het zou niet zijn gekomen tot een daadwerkelijke betaling van steekpenningen, zo meldt Mash. Niet snel na het incident zouden de vrienden van Promes zijn vrijgelaten.

Mogelijk wordt Promes strafrechtelijk vervolgd voor poging tot omkoping. Spartak Moskou laat in een reactie weten dat de aanvaller in de ogen van de club 'niets illegaals' heeft gedaan. Promes werd in juni in Nederland veroordeeld tot een celstraf voor achttien maanden voor het neersteken van zijn neef op een bedrijfsfeest in Abcoude. De buitenspeler is in beroep gegaan.

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
7
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
17
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties