Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schokkende beelden: politie schiet man in Hamburg neer; ook foto wapen duikt op

Laatste update:

De man verliet een horecagelegenheid en bedreigde volgens de Duitse politie agenten met een een pikhouweel, een soort bijl, en een Molotovcocktail. Hij dreigde de Molotovcocktail aan te steken, waarna de dader in zijn been werd geschoten door de politie.

Het gaat naar verluidt niet om een terreurdaad. Ook zijn er geen aanwijzingen dat de actie met het EK te maken heeft. Het incident gebeurde in de buurt van de fanzone in Hamburg waar supporters van Oranje zich verzamelden.

Op social media gaan beelden rond waarop is te zien hoe de man de politieagenten bedreigt, waarna een politie-actie volgt en de dader wordt overmeesterd. Ook is er op Instagram een foto gepubliceerd van de houweel die de man in zijn handen had.

Een foto van de hakbijl die de man in zijn hand had.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
3
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
27
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties