Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Sierhuis lijkt na ongelukkig Frans avontuur boezemvriend achterna te gaan'

Laatste update:

Reims nam Sierhuis in januari 2020 voor vier miljoen euro over van Ajax. Mede door blessureleed wist de rechtspoot zijn belofte nog niet waar te maken in Frankrijk. Tot dusver speelde Sierhuis 46 officiële wedstrijden voor Reims, waarin hij goed was voor drie doelpunten en twee assists. In het seizoen 2021/22 kwam de aanvalsleider op huurbasis uit voor Heracles, maar in Almelo scheurde hij op onfortuinlijke wijze zijn kruisband af. Reims hoopt nog iets over te houden aan het vertrek van Sierhuis, die nog dertien maanden van zijn contract over heeft.

Volgens L'Équipe kan Sierhuis onder meer naar de Championship. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op zo'n 1,5 miljoen euro, waardoor de spits voor de meeste Engelse clubs een 'koopje' is. Bij een overstap naar het tweede niveau van Engeland gaat Sierhuis zijn boezemvriend Zian Flemming achterna. De middenvelder speelt sinds afgelopen zomer voor Millwall en kende een geweldig debuutseizoen. In zijn eerste 44 officiële wedstrijden voor the Lions was Flemming goed voor vijftien doelpunten en drie assists.

Begin maart sprak Sierhuis nog met Ajax Showtime over zijn toekomst bij Reims. "Persoonlijk wil ik er dit halfjaar alles aan doen om op topniveau te komen en dan is het deze zomer een kwestie van overleggen met de club en kijken wat voor mij het beste plan is. Dan zullen we kijken of ik bij Stade Reims blijf of dat ik misschien naar een andere club ga, maar dat gaan we eerst bespreken met de club voordat ik daar iets zinnigs over kan zeggen." Inmiddels lijkt het erop dat Sierhuis zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Frankrijk. Of Millwall bij de geïnteresseerde clubs hoort is niet bekend.

Denk jij dat Sierhuis kan slagen in de Championship?

Meer nieuws

Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
36
PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval
23
'De Ligt is de reden geweest dat ik naar de linksbackpositie ben verhuisd'
3
Antony slaat in exclusief interview terug naar clubiconen Manchester United
26
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Feyenoord slaat belangrijke slag: 'Sterkhouder onder Van Persie blijft alsnog'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties