Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky weet dé drie transfertargets van Ten Hag: twee kosten meer dan 100 miljoen

Laatste update:

Het mag geen geheim heten dat Ten Hag op zoek is naar een topspits. De Tukker liet zich dit seizoen al meermaals uit over dat hij dolgraag een afmaker van wereldklasse naar Old Trafford haalt. Momenteel rouleert Ten Hag in de spitspositie met Marcus Rashford, Anthony Martial en Wout Weghorst, van wie laatstgenoemde twee de manager niet konden overtuigen. Weghorst vertrekt na dit seizoen sowieso, terwijl ook Martial op weg naar de uitgang lijkt.

Kane moet het gat dat de twee zullen slaan gaan dichten. Daarvoor zal United vermoedelijk diep in de buidel moeten tasten. Verwacht wordt dat Tottenham Hotspur minimaal honderd miljoen euro vraagt voor zijn sterspeler, al is United bereid ver te gaan. Ten Hag heeft namelijk aangegeven Kane 'het allerliefst' te willen, liever nog dan Rice en Mount. Hen halen lijkt alleen mogelijk bij een overname van de club, waarbij de nieuwe eigenaars het transferbudget van wat meer stootkracht voorzien.

Van Rice wordt net als Kane verwacht dat hij ruim boven de honderd miljoen moet kosten. Mount is de 'goedkoopste' van de drie. Chelsea zou überhaupt tevreden zijn als de 24-jarige spelmaker een bedrag met acht nullen oplevert en volgens The Athletic bereidt United al een eerste bod van 63 miljoen voor. Als goedkoper alternatief zou onder meer Mohammed Kudus in beeld zijn. De Ghanees heeft zijn vertrekwens ingediend bij Ajax en mag naar verluidt voor een bedrag om en nabij de veertig miljoen euro weg.

Wie zie jij het snelst naar Manchester United vertrekken?

Meer nieuws

Serieuze problemen voor Feyenoord: 'De club wordt de stad uitgejaagd'
34
Kraay ziet 'achterlijke, debiele' actie bij NAC: 'Hoe haal je dit in je hoofd?!'
3
Juventus pakt na erbarmelijke wedstrijd en 2-0 achterstand toch nog een punt
5
Hans Kraay junior heeft live in de uitzending nieuws over Hedwiges Maduro
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
Milan van Ewijk diep onder de indruk van landgenoot: 'Hij is buitengewoon goed'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties