Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slagvaardig PSV wil snel werk maken van volgende contractverlenging

Laatste update:

Bakayoko stond afgelopen zomer in de nadrukkelijke belangstelling van verschillende Premier League-clubs, maar besloot zich nog een seizoen door te ontwikkelen bij PSV, dat hem nu dus een opgewaardeerd contractaanbod gaat doen. Brenford meldde zich in de slotfase van de zomerwindow bij PSV met een bod van circa 40 miljoen euro inclusief bonussen, maar die stap zag de flankspeler zelf niet zitten.

Meer: Sneijder meedogenloos voor PSV’er: ‘Moet voor straf niet spelen tegen Feyenoord’ | Bosz brengt PSV-uitblinker terug op aarde: ‘Bij hem kan écht alles nog beter’

Doordat de Belgisch international PSV besloot trouw te blijven, kan hij nu een opgewaardeerd contractaanbod tegemoetzien, schrijft Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Met het nieuwe contract moet Bakayoko tot medio 2027 of 2028 vast komen te liggen in het Philips Stadion. Het is niet bekend wat het opgewaardeerde contract betekent voor het salaris van Bakayoko. De Belg behoort nog lang niet tot de grootverdieners bij PSV.

Bakayoko, die eerder al in de nadrukkelijke belangstelling stond van Paris Saint-Germain, greep vorig seizoen zijn kans toen Noni Madueke de overstap maakte van PSV naar Chelsea. Ook dit seizoen is de buitenspeler onder Bosz de onbetwiste nummer één op de rechtsbuitenpositie. Afgelopen weekend tegen Almere City begon hij voor het eerst op de bank. Tot op heden kwam Bakayoko tot 48 duels voor PSV, waarin hij goed was voor 7 goals en 10 assists.

Eerder op de dag maakte PSV al de contractverlenging van Ismael Saibari bekend. De 22-jarige middenvelder, die in het Philips Stadion nog tot medio 2025 vastlag, heeft dinsdagmiddag zijn handtekening onder het nieuwe en verbeterde contract gezet tot 2028. Van Saibari is bekend dat hij er financieel flink op vooruit gaat. De Marokkaans international staat op 40 officiële wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 4 assists.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
13
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
48
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties