Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Slechts één jongen bij Ajax had het fatsoen om Anton Gaaei een hand te geven'

Laatste update:

De Deense rechtsback maakte zondag een zeer ongelukkige indruk in het duel tussen Ajax en Feyenoord. Voorafgaand aan de 0-1 liet hij zich op de flank op kinderlijk eenvoudige wijze uitspelen door Quinten Timber, die de trefzekere Santiago Giménez bediende. Bij de 0-2 leverde Gaaei zelf de bal af bij de Mexicaanse schutter. Trainer Maurice Steijn greep al in de 32ste speelminuut in door hem te vervangen voor Devyne Rensch.

Süleyman Öztürk bij VI Uncensored

"Wat ik pijnlijk vond om te zien…", begint Öztürk in de podcast van Voetbal International. "Gaaei werd natuurlijk na een half uur spelen naar de kant gehaald; Rensch kon niet eens warmlopen. Maar er was slechts één jongen op de bank bij Ajax die het fatsoen had om Gaaei een hand te geven toen hij gewisseld werd: dat was Hedwiges Maduro, die hem een tikkie gaf. De rest deed alsof hij melaats was en heel snel de ArenA moest verlaten zonder ooit terug te keren."

"Is dat een elftal? Is dat een team?", vraagt de journalist zich hardop af. "Net als het gedrag van de Ajax-spelers na het ontslag van Sven Mislintat. Zo van: we zijn blij dat hij weg is, want ze hebben ons opgezadeld met allerlei middelmaat. Weet je wat je doet als je op die manier een bericht liket? Wat je dan over je teamgenoten zegt? Het betekent dat er onderling heel veel wantrouwen is. Eigenlijk kan dat gewoon niet", aldus Öztürk.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
14
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
49
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties