Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Süleyman Öztürk legt uit waarom Maurice Steijn er niets van bakt bij Ajax

Laatste update:

Ajax ging er zondagmiddag ontluisterend af tegen Feyenoord (0-3 bij staking in minuut 55). Steijn wisselde rechtsback Anton Gaaei, die schuldig was aan de eerste twee goals, al na een half uur. "Dan brengt hij Devyne Rensch in... Twee weken geleden was het andersom, wisselde hij Rensch in de rust voor een andere back... Dat zijn oplossingen voor de bühne, terwijl je zelf eigenlijk geen idee hebt wat je aan het doen bent als trainer."

Ook het wisselen van linksback Borna Sosa kan op weinig goedkeuring rekenen van Öztürk. "Salah-Eddine inbrengen in de rust is lachwekkend. Niet omdat Salah-Eddine er niets van kan, maar omdat Salah-Eddine dezelfde fouten gaat maken als Sosa. Hetzelfde geldt voor Rensch versus Gaaei. Carlos Forbs wordt de ene keer links, dan weer rechts gezet door Steijn. Er zit helemaal geen enkel idee achter het voetbal van Ajax..."

Volgens Öztürk is Steijn te druk bezig geweest met een persoonlijke vete tegen de inmiddels ontslagen Mislintat. "Ajax als geheel is geen elftal dat vanaf dag één bezig is geweest met het inslijpen van patronen. Ja, de verkeerde patronen. Na afloop zeggen dat 'tegen dit soort persoonlijke fouten niet valt te voetballen', dan zeg je eigenlijk dat al die aankopen van Mislintat niks zijn. Steijn is zes weken geleden gestopt met nadenken. 'Mislintat is een lul', dat is ongeveer de visie van Steijn voor dit elftal. Dat is geen basis."

"De bal moet vanaf de doelman naar voren, maar daar stopt eigenlijk het nadenken bij Ajax. Je ziet nul patronen, nul structuur, nul opbouw. Tegen FC Twente (3-1 verlies, red.) was het erbarmelijk, tegen Feyenoord was het nóg erbarmelijker. Het wordt eigenlijk met de week slechter, omdat het enige dat Steijn doet backs wisselen is in de rust. Dat is lachwekkend."

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
16
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties