Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaans meisje confronteert Karim Benzema tijdens prijsuitreiking: 'Blijf je?'

Laatste update:

Benzema heeft donderdagavond een individuele onderscheiding toegekend gekregen van de meest gelezen sportkrant van Spanje, Marca. De Marca Leyenda-prijs werd in 1997 voor het eerst vergeven en onder meer Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Johan Cruijff, Michael Jordan en Muhammad Ali gingen eerder met het eremetaal aan de haal. Na de uitreiking van de prijs, die hij krijgt omdat hij tot de beste profs uit de sportgeschiedenis wordt gerekend, wordt er ruimte geboden aan enkele kinderen om vragen te stellen. Het meisje Clara twijfelt geen moment en grijpt de kans om Benzema te vragen naar zijn toekomst.

"Blijf je bij Real Madrid?", vraagt Clara zich af. "Of ik bij Real Madrid blijf? Op dit moment ben ik hier. Ik geniet nog steeds ieder moment, ik train goed en komende zaterdag (zondag, tegen Athletic Club, red.) hebben we nog een wedstrijd." De presentator van de krant haakt vervolgens in op de vraag en en hoopt meer informatie bij de spits los te weken over zijn toekomst. "De geruchten? Waarom zou ik over de toekomst praten als ik bij Real Madrid ben? Het internet spreekt over mijn toekomst, maar het internet is niet de realiteit", aldus Benzema, die vervolgens een luid applaus krijgt vanuit de perszaal.

Eerder op de donderdag meldde onder meer transfermarktexpert Gianluca Di Marzio dat verwacht wordt dat Benzema donderdagavond tijdens een persconferentie zijn afscheid bij Real Madrid gaat aankondigen. Benzema had een aflopend contract in Madrid, waardoor de speculaties over zijn toekomst al enige tijd gaande waren. Een transfer naar Al-Ittihad zou in het verschiet liggen, maar de Fransman lijkt nu korte metten te maken met de geruchten.

LaLiga
Real Madrid
1 - 1
Athletic Club

Meer nieuws

Wint Cole Palmer het EK voor Engeland? 'Het is een absoluut genie'
18
Ajax en routinier tóch in gesprek over langere samenwerking
9
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: 'Tijden zijn veranderd'
14
Wayne Rooney richt zich na Merseyside Derby tot 'zeurderige' Virgil van Dijk
10
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die kans maken
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties