Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speel het komende seizoen in nieuwe tenues met Unibet als teamsponsor

Laatste update:

Vanaf deze week start Unibet weer met de succesvolle campagne 'Unibet. Jouw Teamsponsor'. Na vorig seizoen honderden amateurteams in een nieuw tenue hebben gestoken, wil Unibet je weer de mogelijkheid bieden om fris aan het nieuwe seizoen te laten starten. Meld jouw team aan via onderstaande link en maak kans op een geheel nieuwe tenue inclusief shirts, broekjes, sokken en teamtas, volledig in het design van jouw club.

Unibet, een van de grootste aanbieders van online sportweddenschappen, laat met deze campagne zijn passie zien voor de amateursport en met name voetbal. Want amateurverenigingen vormen overal in Nederland het hart van het voetbal. Daar zetten de nieuwe Frenkies en Virgils hun eerste stappen op het groene gras. Nederland is een echt verenigingsland. Er zijn 3.000 verenigingen met ruim 21.000 seniorenteams.

Maar zelfs in zo'n verenigingsland als Nederland is het geen uitzondering dat een elftal in een bij elkaar gezochte verzameling van clubkleding speelt. Verschillende merken, maten en opdruk. Met geluk speelt iedereen in dezelfde kleur. En als een set compleet is en blijft, is deze vaak toe aan vernieuwing. Een geheel nieuw tenue inclusief een shirtsponsor, dat wil iedereen wel. Daarom geeft Unibet Nederlandse amateurteams een steuntje in de rug. Want met mooie tenues, goeie ballen en een strakke warming-up, sta je vaak al met 1-0 voor. Met 'Unibet. Jouw Teamsponsor' steekt Unibet amateurteams in het nieuw.

Daarom helpt Unibet een handje. Of je nu in de hoofd-of kelderklasse speelt. Wij geven teams een boost en steken hen aan het begin van het seizoen in het nieuw. Nieuwe shirts, broekjes, sokken en tassen. Zo boosten wij jouw team in professionaliteit én uitstraling.

Meld je nu aan op unibetimpact.nl/teamsponsor en wie weet staat jouw team geheel fris aan de aftrap van het nieuwe seizoen.

Let op, om mee te doen aan deze actie dient de gemiddelde leeftijd van jouw team 24+ te zijn.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties