Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Spotgoedkope Donny van de Beek kan Manchester United na transfer alsnog vele miljoenen opleveren

Laatste update:

Volgens Fabrizio Romano tekent Van de Beek een contract tot medio 2028 bij Girona en heeft Manchester United een doorverkooppercentage bedongen, mochten de Spanjaarden in de toekomst besluiten om de rechtspoot van de hand te doen.

Romano meldt dat de transfersom kan oplopen naar vier tot vijf miljoen euro op basis van het aantal wedstrijden dat hij komend seizoen bij Girona speelt. Dat bedrag kan bij andere prestaties zelfs oplopen tot vijftien miljoen euro.

Van de Beek lag nog tot medio 2025 vast op Old Trafford. The Red Devils betaalden in 2020 liefst 39 miljoen euro om de Nederlander van Ajax over te nemen.

Van de Beek zat op een dood spoor bij Manchester United, waar hij onder manager Erik ten Hag amper aan wedstrijdminuten toekwam. Hij liet zichzelf afgelopen winter daarom verhuren aan Eintracht Frankfurt. Al werd dat ook geen succes. Hij kwam niet verder dan 357 speelminuten, verdeeld over 8 duels.

De rechtspoot kende eerder ook al een teleurstellende verhuurperiode aan Everton. In het shirt van Manchester United stokt de teller nu op 62 officiële duels. Daarin was de voormalig Ajacied goed voor 2 goals en evenveel assists.

Misehouy


Van de Beek is niet de enige Nederlander die naar Girona verkast. Gabriel Misehouy is woensdagochtend al officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst. Het toptalent vertrok onlangs transfervrij bij Ajax en heeft een contract voor vier seizoenen getekend bij Girona.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
15
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties