Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn: 'Ik ben niet bang om hem voor de leeuwen te gooien tegen Feyenoord'

Laatste update:

Eerst ging Steijn dieper in op de rol van Brian Brobbey, die tegen Marseille droog bleef staan. "Ik weet niet of hij een type is dat heel erg bezig is met zijn concurrenten. Ik heb het idee dat hij best wel zijn eigen plan trekt. Ik vond hem zondag tegen FC Twente onze beste man, maar hij komt van ver. Hij is nog steeds een hele jonge jongen. Brian is altijd een veelbelovend talent geweest, maar heeft het vorig jaar ongelooflijk zwaar gehad. Ik geef hem dat vertrouwen. Ik ben zeer tevreden over zijn invulling."

Meer: Ajax-speler bewijst waarde: ‘Toen hij eruit ging kantelde de wedstrijd’ | ‘Brobbey is in vergelijking met Gimenez en De Jong de meest complete spits’

Iemand die wel een sterke indruk maakte was Carlos Forbs. Steijn is niet bang om de aanvaller tegen Feyenoord opnieuw vanaf de aftrap te laten beginnen. "Marseille was ook een grote wedstrijd. Ik schroom niet om dat soort jongens voor de leeuwen te gooien. Ze weten wat hen te doen staat, wij moeten ze daarin steunen en een duidelijk plan meegeven. In mijn optiek maakt het niet uit hoe oud ze dan zijn. Ze zijn wel wat gewend hè in de Ajax-opleiding."

Dat Ajax nog vaak slordig is aan de bal wijt Steijn aan onwennigheid. Ook tegen Marseille leden de Amsterdammers veelvuldig balverlies, wat leidde tot gevaarlijke situaties voor het doel van Jay Gorter. "Je ziet dat de afstemming soms ontbreekt. Dat heeft ook te maken met onwennigheid. Veel nieuwe spelers. Dat kan alleen maar beter worden door veel met elkaar te trainen en ze vaak in situaties te brengen. Dat het heel slordig is, ben ik met je eens. Absoluut."

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
1
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
91
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
23
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
12
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties