Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn stoort zich aan nalatig Ajax-duo: 'Kan ze niet steeds bij me roepen'

Laatste update:

Michel Vlap was zondag continu de vrije man bij Twente. Steijn was daarop berekend, maar zag zijn opdrachten niet uitgevoerd worden. "Daarom was het ook de bedoeling om met twee zessen te spelen, Sivert en Benjamin en dan Berghuis op 10", legt Steijn uit. "Maar goed, als je geen man oppakt en er geen coaching en leiding is, waar moet je dan beginnen?"

Het was exact het punt waar Mannsverk en Tahirovic op werden aangesproken. Steijn zag er alleen niets mee gedaan worden. "Ik kan ze moeilijk om de dertig seconden naar me toe roepen. Je gaat ervan uit dat het goed gaat als je het laat zien in de beelden en als je het traint. Dat is ook de reden dat ze naast elkaar moesten spelen. Wij verwachtten Vlap aan de binnenkant. Dit Twente heeft geen geheimen, zeker niet voor mij. Dan moet je gewoon vanuit de man spelen, maar als je geen man oppakt en er geen leiding is wordt het lastig", aldus de oefenmeester.

De Ajax-trainer neemt zijn spelers hun fouten desondanks niet kwalijk. "Ik snap - dat heb ik ook in de rust gezegd en na afloop - dat het nog moeizaam is. We hebben veel nieuwe spelers, we hebben een nieuw elftal, dan kan ik leven met dat er dingen fout gaan. Maar ik heb vooral moeite met dat we ons af laten troeven in de duels, dat we niet scherp zijn en alle tweede ballen voor Twente waren. Daar schaam ik me wel voor."

Positie Akpom
Chuba Akpom begon zondag op de voor hem unieke positie van rechtsbuiten. Ajax heeft geen pure
rechtervleugelspits, waardoor Steijn nog puzzelt, zo geeft hij toe. De trainer had gehoopt dat het experiment beter uit zou pakken. "Wij hebben er van de week twee keer op getraind en toen was het níét ongelukkig. Ik ben nog een beetje aan het zoeken aan die rechterkant, dat weten we. Ik wil Berghuis graag op 10 hebben om het voetbal in de ploeg krijgen. Ik denk ook dat je dat vandaag gezien hebt: zodra hij zich met het elftal ging bemoeien gingen we voetballen. Maar we zijn aan het zoeken en we hadden gehoopt dat dat beter zou lukken met Akpom."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Perez ziet Ajax-speler 'misplaatst' juichen: 'Is wel heel blij met zichzelf'
6
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties