Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn weet niet waar hij moet beginnen: 'Hij was ongelukkig, dat is duidelijk'

Laatste update:

Sutalo mocht bij zijn debuut tegen Fortuna Sittard begin september (0-0) gelijk de aanvoerdersband dragen. Waar de Kroaat toen prima voor de dag kwam, verliep het duel in Enschede minder. Sutalo beging een dekkingsfout waar uiteindelijk de 0-1 uit voortkwam. "Geen idee", antwoordt Steijn wanneer hij na afloop van het duel om een verklaring wordt gevraagd door ESPN.

Volgens Steijn laat Sutalo 'aan alle kanten zien dat het een uitstekende speler is'. "Anders ben je ook geen basisspeler bij Kroatië. Hij heeft in mijn optiek alles wat een Ajax-verdediger moet hebben, maar hij was natuurlijk super ongelukkig deze wedstrijd, dat is duidelijk." Steijn zag overigens niet alleen Sutalo door de mand vallen. "Kijk, dat er met een nieuwe ploeg dingen fout gaan, dat er passes niet aankomen, dat je nog niet precies weet van elkaar hoe je speelt, dat je kansen mist, daar kan ik mee leven. Maar ik kan er niet mee leven dat je je de kaas van het brood laat eten en dat je alle duels verliest", aldus de oefenmeester.

Ajax staat door het verlies in Enschede na vier wedstrijden op een teleurstellend puntenaantal van vijf. Daarmee vinden de Amsterdammers zich op een huidige twaalfde plaats in de Eredivisie. Slechts twee keer eerder beleefde Ajax een dusdanig slechte competitiestart: ook in de seizoenen 1958/59 en 1964/65 won de Nederlands recordkampioen maar één keer in de eerste vier wedstrijden.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties