Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Jeroen Stekelenburg vangt vertraagde Ronald Koeman op: 'Ik ga een hele rare vraag stellen'

Laatste update:

Koeman vond het ondanks alle hectiek een 'prima dag', zo vertelt hij tegen de NOS. "We zijn op tijd hier. Het is een hele korte reis geweest. Uiteindelijk korter dan dat het zou zijn met de trein. De spelers waren nog niet weg van het hotel."

Meer: Valentijn Driessen noemt 5 Nederlandse internationals die Ronald Koeman moet lozen bij naam

Nog voordat de Oranje-selectie op het station kwam werd bekend dat de trein niet reed. "De spelers hebben toen 2,5 uur kunnen rusten in het hotel", vervolgt Koeman. "Tijd die ze anders in de trein hadden moeten rusten. Uiteindelijk denk ik dat het zelfs beter is om op deze wijze in Dortmund aan te komen."

"Of de stoom uit mijn oren kwam? Nee hoor. Ik ben daar heel relaxed in. Ik weet dat we zeer capabele mensen hebben die meteen schakelen. Het is anders als je daar zit en je moet wachten. De spelers hebben prima kunnen rusten. Dit zal niet van invloed zijn op de wedstrijd morgen."

Dan is Jeroen Stekelenburg nieuwsgierig. "Ik ga een hele rare vraag stellen, waarvan ik niet wist dat ik hem ooit zou stellen. Wat voor dier was het?", aldus de verslaggever van de NOS.

"Wat ik begrepen heb, had iemand het over een vogel", aldus Koeman. "Een vogel?", verbaast Stekelenburg. Koeman: "Ja, vreemd, maar helaas. Het is goed zo. Dit heeft totaal geen invloed op de wedstrijd tegen Engeland."

De treinreis stond voor 16:00 uur gepland, maar werd op het allerlaatste moment afgelast. Eerder op de dag werd in Wolfsburg de laatste training afgewerkt in aanloop naar de halve finale van woensdag.

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
20
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
32
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties