Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stem hier: heeft Ajax, AZ, Twente, PSV of Sparta de beste controleur?

Laatste update:

Voetbalzone gaat op zoek naar elf spelers en een trainer voor het Team van het Jaar. Daar is jouw hulp bij nodig, want de stem van de community bepaalt voor een groot deel de uitslag. Per positie zijn er vijf nominaties, waar op gestemd kan worden. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moet een speler tenminste negentien volledige wedstrijden (1710 speelminuten) op het veld hebben gestaan. Je kan stemmen in de poll onderaan dit artikel en onder onze post op Instagram. De resultaten van die twee polls worden gecombineerd en leveren een gemiddeld percentage op. Dat percentage is het aantal punten dat de speler vanuit het publiek krijgt. De redactie stemt ook, en het percentage dat daar uit rolt is het aantal punten dat bij de publiekspunten worden opgeteld. Dat levert dan een totaalscore op. Jullie stem telt dus voor vijftig procent!

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Edson Álvarez (Ajax)
Week in, week uit was Edson Álvarez de beste man aan de zijde van Ajax. Dat zegt iets over het matige seizoen van de Amsterdammers, maar ook zeker iets over de uitstekende prestaties van de Mexicaan. Soms leek het wel alsof alleen hij de grinta meebracht waar Ajax zo'n behoefte aan had. Dat sloeg ook wel eens door naar de verkeerde kant, want met tien keer geel is Álvarez koning kaartenpakken, maar zijn tweehonderd gewonnen persoonlijke duels op het middenveld over een heel seizoen maakten hem onmisbaar voor de 36-voudig landskampioen.

Joshua Kitolano (Sparta Rotterdam)
Het aantrekken van Joshua Kitolano door Sparta Rotterdam was een jaar geleden een bericht in de kantlijn. Het bleek een gouden greep te zijn van de Kasteelclub, want de Noorse jeugdinternational toonde zich in de 34 competitiewedstrijden die hij speelde een zeer betrouwbare en vooral ijzersterke middenvelder. Spelers als Vito van Crooij en Arno Verschueren kunnen naar voren omdat Kitolano de balans bewaakt en daarnaast was laatstgenoemde ook nog eens betrokken bij zes Spartaanse goals dit seizoen. Een nominatie voor het Team van het Jaar is dan logisch.

Stem hier voor het VZ Team van het Jaar: de linksback

Stem hier op je favoriete linksback!Lees artikel

Tijjani Reijnders (AZ)
Dit seizoen betekende de absolute doorbraak van Tijjani Reijnders. De transferwaarde van de middenvelder van AZ is in de afgelopen acht maanden verviervoudigd en daarnaast is hij, samen met Jeffrey de Lange van Go Ahead Eagles, de enige speler die de volle 3060 minuten in het afgelopen Eredivisie-seizoen speelde. Daarin kwam Reijnders tot vier goals en zes assists, best aardige aantallen voor een verdedigende middenvelder. Met zijn 53 intercepties over het hele seizoen staat hij ook nog eens vijfde op die ranglijst.

Ibrahim Sangaré (PSV)
Gaat hij weg of blijft hij toch? Die vraag zal de komende weken vaak gesteld worden in Eindhoven als het over Ibrahim Sangaré gaat. De Ivoriaan, die drie jaar geleden voor zeven miljoen euro overkwam van Toulouse, zou in de belangstelling staan van Paris Saint-Germain en heeft ook nog eens een vertrekclausule in zijn contract staan. De interesse vanuit Parijs is niet zo gek, want Sangaré hield dit seizoen weer het hele middenveld van PSV bij elkaar en kwam in 29 duels tot 22 intercepties en 168 gewonnen duels.

Ramiz Zerrouki (FC Twente)
Er zijn maar twee spelers in de Eredivisie die dit seizoen vaker een bal onderschepten dan Ramiz Zerrouki. De Algerijns international zat er 56 keer tussen en zorgde dus even vaak voor het herstel van balbezit voor FC Twente. Daarnaast won hij ook nog eens 204 persoonlijke duels. Niet gek dus, dat Feyenoord een miljoenenbedrag neertelt om Zerrouki naar De Kuip te halen. Als je een slot op de deur zoekt dat op het middenveld ook nog eens voetballend vermogen met zich meebrengt, dan is Zerrouki je man.

Breng je stem uit in onderstaande poll. Je kan ook stemmen onder onze post op Instagram!

Wie verdient een plekje in het Team van het Jaar van VZ?

Meer nieuws

VI noemt trainers van de KNVB, Ajax en Feyenoord als mogelijke opvolgers Pastoor
1
De twee Japanse Premier League-revelaties die van voetbal een wetenschap maken
6
Noni Madueke haalt woede op de hals bij Chelsea: 'Dit is de laatste keer...'
16
Khalid Boulahrouz steekt de loftrompet: 'Ik vind hem te goed voor de Eredivisie'
7
Kritiek op Santiago Gimenez wordt heviger: 'Het is echt schrikbarend slecht'
26
De voetbalclub die wordt gerund door een YouTuber
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties