Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stem hier: Kökçü heeft één grote uitdager, maar wie is de beste spelmaker?

Laatste update:

Voetbalzone gaat op zoek naar elf spelers en een trainer voor het Team van het Jaar. Daar is jouw hulp bij nodig, want de stem van de community bepaalt voor een groot deel de uitslag. Per positie zijn er vijf nominaties, waar op gestemd kan worden. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moet een speler tenminste negentien volledige wedstrijden (1710 speelminuten) op het veld hebben gestaan. Je kan stemmen in de poll onderaan dit artikel en onder onze post op Instagram. De resultaten van die twee polls worden gecombineerd en leveren een gemiddeld percentage op. Dat percentage is het aantal punten dat de speler vanuit het publiek krijgt. De redactie stemt ook, en het percentage dat daar uit rolt is het aantal punten dat bij de publiekspunten worden opgeteld. Dat levert dan een totaalscore op. Jullie stem telt dus voor vijftig procent!

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Jordy Clasie (AZ)
Er was dit seizoen niemand bij AZ die aan het aantal succesvolle passes van Jordy Clasie kon tippen. De kleine captain verstuurde er 2040, waarvan er 1788 aankwamen bij een teamgenoot. Met 88 procent passnauwkeurigheid nestelt Clasie zich in de top tien van de Eredivisie. De volgende stap voor de Haarlemmer is die succesvolle passes omzetten in rendement, want met drie goals en twee assists draagt hij eigenlijk net iets te weinig bij aan het aantal doelpunten dat AZ dit seizoen maakte. Zo kun je je als 31-jarige middenvelder toch nog verbeteren.

Carel Eiting (FC Volendam)
De hoekschoppen van Carel Eiting waren dit seizoen een van de belangrijkste wapens van Volendam. Het is alsnog ontzettend knap dat de middenvelder van het bescheiden Volendam tot tien assists en drie goals is gekomen. Eiting miste maar een handvol minuten dit seizoen, legde van alle spelers in totaal de meeste kilometers af (442) en hield Het Andere Oranje bijna eigenhandig in de Eredivisie. Volendam heeft een optie om het contract van Eiting, dat nog tot en met de zomer van 2024 loopt, met een jaar te verlengen. Dat zullen ze toch wel gaan doen?

Stem hier voor het VZ Team van het Jaar: de controleur

Stem hier op jouw favoriete controleur!Lees artikel

Thom Haye (sc Heerenveen)
De cornerkoning van Heerenveen (maar liefst 132 genomen dit seizoen) heeft zich in de belangstelling gespeeld van Sunderland en Toulouse. Het geeft wel aan dat Haye, die anderhalf jaar geleden nog voor een kleine acht ton van NAC Breda naar Friesland ging, zich dit seizoen goed ontwikkeld heeft. Ondertussen kan de 28-jarige Amsterdammer een transfersom van richting de drie miljoen euro gaan opleveren en lijkt Heerenveen al rekening te houden met een vertrek.

Orkun Kökçü (Feyenoord)
Als Feyenoord het afgelopen seizoen een kans bij elkaar speelde, dan was de kans groot dat Orkun Kökçü daarbij betrokken was. De Turks international creëerde 89 keer een grote mogelijkheid voor een ploeggenoot en daarnaast was hij onderdeel van maar liefst 229 unieke aanvallen uit open spel die eindigden in een schot. Dat betekent dat Kökçü in al die gevallen of de aanval opzette, een goed vervolg aan de aanval gaf, met een geslaagde voorzet kwam, een schot loste of een doelpunt op zijn naam zette. Met die cijfers staat hij op eenzame hoogte in de Eredivisie.

Joey Veerman (PSV)
De grote uitdager van Kökçü speelt in Eindhoven en heet Joey Veerman. De cijfers die de Volendammer kan overleggen, zijn bizar goed te noemen. Zo leverde Veerman dit seizoen tien assists af als centrale middenvelder (vierde op de ranglijst) en creëerde hij over de hele voetbaljaargang 101 kansen voor zijn ploeggenoten. In dat laatste rijtje moet hij alleen Dusan Tadic, die daar tot buitenaardse cijfers komt, voor zich dulden. Veerman is er zo een die drie keer per wedstrijd een ploeggenoot alleen voor de keeper kan zetten. Die kun je er wel bij hebben.

Breng je stem uit in onderstaande poll. Je kan ook stemmen onder onze post op Instagram!

Wie verdient een plekje in het Team van het Jaar van VZ?

Meer nieuws

Wint Cole Palmer het EK voor Engeland? 'Het is een absoluut genie'
0
Ajax maakt vanwege riant bedrag aan tekengeld amper winst op Conceição
13
KKD Elftal van de Week: Basisdebutant van De Graafschap krijgt beloning
1
'Liverpool maakt topprioriteit van Arne Slot en gaat aankloppen bij Feyenoord'
52
Noodkreet Koeman sorteert effect: Oranje mag met 26 spelers naar EK
7
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die kans maken
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties