Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterke voorbereiding onder Erik ten Hag leidt tot nieuw contract bij Man United

Laatste update:

Dalot is dit seizoen doorgaans basisspeler onder de Nederlandse manager bij United. De vleugelverdediger kwam deze campagne tot dusver 42 keer in actie, waarvan 38 keer als basisspeler. De Portugees kwam, op voorspraak van José Mourinho, in de zomer van 2018 voor 22 miljoen euro over van FC Porto. Dalot werd in het seizoen 2020/21 uitgeleend aan AC Milan om 'te wennen aan de druk bij een topclub'. Ten Hag leek afgelopen zomer nog op zoek te gaan naar een nieuwe rechtsback, maar Dalot wist de manager in de voorbereiding volledig te overtuigen.

Meer: Van der Gijp geeft Erik ten Hag helder advies over mogelijke terugkeer bij Ajax | ‘Zevental trapt op de rem en wil eerst weten wat Man United met Ten Hag doet’

"We hebben samen een aantal geweldige momenten meegemaakt de laatste vijf jaar", zegt de rechtsback via de officiële kanalen van United. "Ik ben ontzettend gegroeid en mijn passie voor deze fantastische club is alleen maar toegenomen sinds ik hier ben. We voelen als spelersgroep dat we aan iets speciaals zijn begonnen. Ik kan de supporters verzekeren dat ik er alles aan ga doen om deze club te helpen en de supporters trots te maken." Dalot bereidt zich met the Red Devils deze week voor op de FA Cup-finale van aanstaande zaterdag tegen Manchester City. United kan de tweede prijs van het seizoen pakken, nadat het eerder al de EFL Cup won.

De contractverlenging van David De Gea lijkt de volgende prioriteit voor United en Ten Hag. Een definitief akkoord laat nog altijd op zich wachten, hoewel de verbintenis van de doelman over een maand afloopt. Daarna zullen de Engelsen de aandacht verleggen naar de eventuele contractverleningen van Aaron Wan-Bissaka, Fred en Victor Lindelöf. Anthony Martial, die volgend jaar zomer eveneens uit zijn contract loopt, mag deze transferwindow vertrekken van Ten Hag. De verbintenis van Marcus Rashford loopt ook medio 2024 af. United doet er alles aan om het kind van de club, die dit seizoen bij 41 doelpunten betrokken was in 55 wedstrijden, te behouden.

Meer nieuws

Tadic, Ünder en Bonucci missen penalty voor Fenerbahçe: Olympiacos stoot door
59
Benfica en Kökçu klaar in Europa na misser Di María op moment suprême
4
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
0
Tienkoppig AS Roma verslaat AC Milan opnieuw en meldt zich bij laatste vier
9
Jeremie Frimpong redt ongeslagen reeks Leverkusen en staat in halve finale
10
Stunt Liverpool blijft uit: Jürgen Klopp vertrekt zonder Europese prijs
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties