Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sydney van Hooijdonk kan in voetsporen van vader treden na nieuws uit Italië

Laatste update:

Het besluit van Bologna betekent dat Van Hooijdonk serieus kan gaan rondkijken voor een nieuwe club en dat een transfer naar de Premier League een stap dichterbij is gekomen. Enkele weken geleden meldde het Engelse medium the Athletic namelijk nog dat de aanvaller op het lijstje van Nottingham Forest prijkt. Mocht hij inderdaad naar Nottingham vertrekken, kan Van Hooijdonk in de voetsporen treden van zijn vader Pierre. Hij was namelijk van 1997 tot 1999 actief voor the Tricky Trees.

Heerenveen zou een solidariteitsbijdrage van 1,5% van de toekomstige transfersom hebben bedongen. Van Hooijdonk maakte dit seizoen maar liefst negentien treffers in dienst van de Friezen. Hij wist tevens een assist af te leveren. Mede dankzij zijn doelpunten eindigde Heerenveen achtste op de ranglijst, wat een plek voor de play-offs om Europees voetbal betekende. Aan dat avontuur kwam snel een einde: FC Twente was over twee duels met 6-1 te sterk.

FC Twente
Na het duel tussen Heerenveen en Twente in Enschede (4-0), vroeg ESPN-analist Kenneth Perez zich hardop af of Van Hooijdonk niet een optie zou zijn voor de Tukkers. Manfred Ugalde keert na dit seizoen in principe terug naar Manchester City en Ricky van Wolfswinkel zit niet in de beste fase van zijn carrière. De analist zou eerder voor Ugalde kiezen, maar ziet Van Hooijdonk als een goed alternatief voor de spitspositie. Ugalde heeft een afkoopclausule van vijf miljoen euro.

Meer nieuws

Klopp in de wolken met Gravenberch: 'Super wedstrijd, hij was doorslaggevend'
8
Franse media unaniem over Ajax-dissonant: 'Hij stond symbool voor de malaise'
39
Tottenham Hotspur wil Kane-scenario voorkomen en onderneemt actie
10
De Champions League live bijwonen? Koop je tickets al vanaf 75 euro!
0
Bosz passeert ogenschijnlijke basisklant: 'Moet een hard gelag zijn geweest'
21
'Feyenoord gaat zondag toch gewoon korte metten maken met dit Ajax?'
100

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties