Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steijn grijpt terug na afgang in Enschede

Laatste update:

De keuze voor Sivert Mannsverk pakte tegen FC Twente heel slecht uit, zag ook Steijn. "Vanwege het diepteloopwerk van FC Twente hebben we heel bewust voor twee controlerende middenvelders gekozen. Maar misschien waren die middenvelders (Tahirovic en Mannsverk, red.) daar op dat moment nog niet klaar voor. Dat kan en kunnen we onszelf kwalijk nemen", stak de Ajax-trainer de hand in eigen boezem.

Meer: Andere uitblinker bij Ajax dan Taylor aangewezen: ‘Hij was een openbaring’ | Afellay keek met open mond naar ‘bloedmooie’ actie van uitblinker bij Ajax

In de achterhoede worden geen wijzigingen verwacht ten opzichte van het duel in de Grolsch Veste. Dat betekent dat Jay Gorter het doel verdedigt en Devyne Rensch, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Borna Sosa de laatste linie vormen. Taylor en Tahirovic worden op het middenveld gesteund door Steven Berghuis. De Oranje-international begon ook tegen FC Twente op de 10-positie.

'Klaar om te spelen'
Sosa, die onderwerp van gesprek werd deze week, werd door Steijn kort apart genomen. "Uiteraard had hij ook het een en ander meegekregen, maar hij is klaar om te spelen. Wij vinden hem een prima speler en dat is waar het om gaat. Ja, het lijkt me wel dat zulke berichtgeving bij zo'n speler aankomt. Al komt hij rustig over. Borna is ook een ervaren prof en een Kroatisch international. Hij heeft prima getraind en gaat starten."

De plek waar het meest om te doen is bij Ajax is de rechtsbuitenpositie. Waar tegen Twente Chuba Akpom rechts voorin begon, is die eer nu toebedeeld aan Carlos Forbs. Brian Brobbey is de spits van dienst, Steven Bergwijn start vanaf de linkerkant. Het duel tussen Ajax en Marseille vangt om 21.00 uur aan en is onder meer live te zien bij ESPN.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Sutalo, Hato, Sosa; Taylor, Tahirovic, Berghuis; Forbs, Brobbey, Bergwijn.

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille
Ajax - Olympique Marseille:

Meer nieuws

PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
3
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
3
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
7
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
6
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties