Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter Miami-fans verlaten stadion massaal na vroege wissel Lionel Messi

Laatste update:

Messi werd door trainer Gerardo 'Tata' Martino in de basisopstelling geposteerd tegen Toronto, net als onder meer Sergio Busquets en Jordi Alba. Miami kreeg het tegen de hekkensluiter van de Major League Soccer lange tijd niet voor elkaar om de score te openen en tot overmaat van ramp moest Messi in minuut 37 naar de kant. Even daarvoor werd al duidelijk dat Messi ergens last van had. De zevenvoudig Ballon d'Or-winnaar werd uiteindelijk noodgedwongen vervangen door Robert Taylor. Martino gaf na afloop aan dat Messi last had van een opspelende oude blessure. Ernstig lijkt de kwetsuur niet, al komt het duel tegen Orlando City, in de nacht van maandag op dinsdag, nog te vroeg.

Opvallend genoeg ging het zonder Messi en Alba, die ook al in de eerste helft geblesseerd naar de kant moest, plots gesmeerd voor Miami. Tegen het einde van de eerste helft maakte Facundo Farias er 1-0 van. De Argentijn poeierde hard raak uit een volley. Dat doelpunt deed Miami goed, daar Messi's vervanger Taylor er in minuut 54 2-0 van maakte middels een fraai schot in de verre hoek. In de slotfase maakten de manschappen van Martino een einde aan illusies van de Canadezen.

De pas achttienjarige Benjamin Cremaschi maakte er 3-0 van met een schuiver in de verre hoek en als kers op de taart maakte andermaal Taylor er 4-0 van. Een schitterend wippertje van Farias kwam terecht bij de Fin, die niet nadacht en het dak van het doel vond. Miami staat nu dertiende en is zodoende nog maar vijf punten verwijderd van een play-off-plek. De club van mede-eigenaar David Beckham won drie van zijn laatste vier duels in de competitie.

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
8
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
20
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
49
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
19
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
20
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties