Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook logistiek gaat het mis: Ajax-fans moeten tegen Marseille breken met traditie

Laatste update:

Voor aanvang van ieder Europees duel zwaaien de Ajax-fans met de vlaggetjes. Daarop zijn doorgaans de logo's van de Amsterdammers en de tegenstanders die avond gedrukt. Ajax moet het tegen Olympique Marseille dus zonder witte welkomstmuur doen. Een kleine domper, maar zeker niet de grootste deze week.

Er hangen om meerdere redenen donkere wolken boven Amsterdam. De resultaten zijn teleurstellend en Sven Mislintat wordt onderzocht vanwege belangenverstrengeling bij in ieder geval de transfer van Borna Sosa. De F-side schreeuwt om het vertrek van de raad van commissarissen, volgens hen de wortel van alle rampspoed. Ajax Life stelt dat het vlaggetjesprobleem daarom 'helemaal in de situatie past' waarin de club verkeert.

Ajax hoopt het Europese seizoen in ieder geval goed af te trappen. De ploeg van Maurice Steijn deelt een groep met, naast Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene. Ajax trapt het duel met de Fransen om 21.00 uur af. Scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn team moeten het in goede banen leiden.

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
21
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
26
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
26
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Blind ziet in PSV`er die niet scoorde Man of the Match: 'Eigenlijk is hij het'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties