Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Te Kloese in Zeist om zege Feyenoord op te eisen; mogelijk rechtszaak op komst

Laatste update:

Te Kloese reisde maandagochtend al vroeg af richting Zeist om te horen welke beslissing de KNVB gaat nemen over het restant van de Klassieker. Het Eredivisie-duel werd zondag na 55 minuten bij een 0-3 voorsprong van Feyenoord definitief gestaakt. De Rotterdammers zien het niet zitten om deze week weer af te reizen naar de Johan Cruijff ArenA om het duel uit te spelen en willen het duel ook niet later dit seizoen hervatten.

"Als het competitiebestuur dat wel een prima oplossing zou vinden, komt Feyenoord hoe dan ook in het verweer. Desnoods via de rechter, fluisteren ze in Rotterdam", schrijft het AD. Ajax speelt woensdag een competitiewedstrijd tegen FC Volendam, waardoor het aannemelijk is dat de Klassieker pas begin november kan worden hervat. In Rotterdam verwacht men dat de situatie bij Ajax dan zomaar totaal anders kan zijn dan nu het geval is.

De krant schrijft dat huisjurist Joris van Benthem, die in het verleden al vaker een luis in de pels was als er een speler van Feyenoord voor de tuchtcommissie moest verschijnen, klaar zal zitten als het competitiebestuur een besluit neemt dat de Rotterdammers niet bevalt. "Als nieuwe vaandeldrager van het Nederlandse voetbal is dat een recht maar inmiddels ook bijna een plicht. En zo zal Feyenoord zich ook opstellen."

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
14
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
42
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties