Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

TikTok-video toont hoe biergooier bij Ajax - Feyenoord stadion uit wordt gezet

Laatste update:

Op TikTok gaan beelden rond van de vermoedelijke bekergooier tijdens Ajax - Feyenoord. Op de beelden is te zien hoe stewards een man uit het publiek pikken en de tribune af begeleiden. Dat allen wordt met gejuich door de filmer ontvangen.

Het bekergooi-incident vond na ruim twintig minuten plaats, toen Santiago Giménez Feyenoord net op 0-2 had gezet. Na een kleine onderbreking werd er weer doorgespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Kort voor rust ging het echter opnieuw mis. Ditmaal werd er vuurwerk op het veld gegooid, wat in de tweede helft nogmaals zou gebeuren. Bij de laatste keer werd er besloten het duel definitief te staken. Naar verluidt beslist de KNVB maandag over wanneer het uitgespeeld wordt. Het stond bij het moment van staken 0-3 voor Feyenoord.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
16
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties