Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tom Egbers de komende maanden niet te zien als presentator bij de NOS

Laatste update:

Uit onderzoek van de krant bleek dat (oud-)medewerkers en andere betrokkenen te maken hebben gehad met pesterijen, seksisme en buitensluiten. Met name Egbers en Jack van Gelder kwamen er niet goed vanaf in het artikel. Laatstgenoemde reageerde afgelopen donderdag in HLF8 al op de situatie, terwijl Egbers in het artikel zelf zijn spijt betuigde. "Ik kijk op deze hele periode terug als een uitzonderlijk verdrietige, waarin ik fouten heb gemaakt. Daarvan heb ik spijt. Ik kan het helaas niet terugdraaien", liet de presentator optekenen.

Afgelopen maandag liet een woordvoerder van de NOS zich iets uitgebreider uit over de huidige status. "De laatste status is dat Tom Egbers zaterdag besloten heeft om niet te presenteren om daarmee rust te bieden aan de redactie en het programma." Woensdag wilde de zegsman echter niet laten weten hoe het met Egbers gaat.

Het onderzoek van de Volkskrant heeft grote gevolgen voor de omroep. Zondag werd middels een persverklaring duidelijk dat de voltallige hoofdredactie van NOS Sport is teruggetreden. Dat betekende dat hoofdredacteur Maarten Nooter en adjunct-hoofdredacteuren Pim Marks, Selma Schuurman en Ewoud van Winsen per direct hun werkzaamheden hebben stopgezet. Tegelijkertijd werd bekend dat Janke Dekker, de vrouw van Egbers, zich terugtrok als voorzitter van Mores, het meldpunt ongewenste omgangsvormen voor de Nederlandse culturele en creatieve sector.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Slecht nieuws voor Slot: vaste basisspeler Feyenoord ontbreekt tegen Volendam
5
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
110
Man van 260 duels voor PSV op zoek naar nieuwe uitdaging: 'Ik wil meer spelen'
6
Elftal van de Week: doelman met 120 Eredivisie-duels achter zijn naam opgenomen
2
Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties