Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham hoort eindelijk 'ja' en bereikt persoonlijk akkoord met nieuwe manager

Laatste update:

De zoektocht naar een nieuwe manager gaat niet van harte voor Tottenham. De Noord-Londense club zag eerder Julian Nagelsmann, Luis Enrique en Feyenoord-trainer Arne Slot bedanken voor de klus. Laatstgenoemde zal actief blijven in de Eredivisie, waar Nagelsmann en Enrique hoog op het lijstje van Paris Saint-Germain zouden staan. Enrique heeft daarnaast ook een aanbieding van de Italiaanse kampioen Napoli op zak.

Tottenham zit al sinds maart zonder manager. Antonio Conte liet zich na een gelijkspel tegen Southampton ontevreden uit over de selectie van the Spurs. De Italiaanse manager zei op de persconferentie dat zijn spelers 'het niet gewend zijn om iets te winnen en dat het nou eenmaal de mentaliteit van de club is'. Na de tirade zijn Conte en Tottenham vlak daarna 'in goed overleg' uit elkaar gegaan.

Postecoglou lijkt dus de opvolger te worden van de in maart vetrokken Conte. De Australisch-Griekse manager werd in 2021 door Celtic overgenomen van het Japanse Yokohama Flügels Marinos. In Glasgow werd de trainer tweemaal kampioen van Schotland en legde hij een keer beslag op de Schotse beker. Tijdens zijn periode in Japan won hij tevens een keer de landstitel met zijn ploeg.

Meer nieuws

Klopp in de wolken met Gravenberch: 'Super wedstrijd, hij was doorslaggevend'
6
Franse media unaniem over Ajax-dissonant: 'Hij stond symbool voor de malaise'
33
Tottenham Hotspur wil Kane-scenario voorkomen en onderneemt actie
7
De Champions League live bijwonen? Koop je tickets al vanaf 75 euro!
0
Bosz passeert ogenschijnlijke basisklant: 'Moet een hard gelag zijn geweest'
21
'Feyenoord gaat zondag toch gewoon korte metten maken met dit Ajax?'
98

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties