Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur wil Kane-scenario voorkomen en onderneemt actie

Laatste update:

Tottenham heeft een optie om het contract van Son met een jaar te verlengen tot medio 2026. Het huidige contract van de aanvaller loopt in de zomer van 2025 af. Om te voorkomen dat Tottenham in dezelfde situatie terecht zou komen als bij Kane, kiest de club er nu al voor om de optie vroegtijdig te lichten. Son staat zelf ook open voor een langer verblijf bij the Spurs.

Tottenham werd deze zomer vrijwel gedwongen om Kane naar Bayern te laten vertrekken. De spits ging het laatste jaar van zijn contract in, waardoor de Noord-Londenaren deze zomer moesten cashen om nog iets aan de topscorer over te houden. Een scenario waarbij Kane volgend jaar gratis de deur uit was gelopen zou ondenkbaar en pijnlijk zijn voor Tottenham.

Son maakte in 2015 de overstap naar de Premier League, toen Tottenham zo'n 30 miljoen euro betaalde aan Bayer Leverkusen voor zijn diensten. Sindsdien is de Zuid-Koreaan niet weg te denken uit het elftal en kwam hij tot 378 wedstrijden, waarin hij 148 keer scoorde en 80 keer aangever was. Door het vertrek van Kane draagt Son sinds dit seizoen de aanvoerdersband.

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van de club
4
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
19
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties